Hildegun Flatabø

hildegun@metic.no

PCC


Firma:
Metikk (Musikk- Etikk )

Presentasjon av coach:
Som Coach er jeg opptatt av å ivareta respekt, trygghet og tillit med fullt fokus på kunden.
Jeg er åpen, tilstede og lytter aktivt også på det nonverbale. Min coachingstil er fleksibel med bruk av effektfulle verktøy for å kunne følge og identifisere kundens behov og ønsker. En samtale vil alltid foregå på kundens premisser, men min ambisjon er at samtalen ender med en innsiktsfull inspirert kunde eller team, gjerne med aksjonsteg mot mål og visjoner.
Coachingutdannelse: ICF Professional Certified Coach, Pt. ved TPS, The Performance solution, 2015 Wildfitcoach , 2010, Teamcoaching og coaching ved Erickson Coaching Nordic. 2006, Turning Point Academy, Nlp, Traume/stressutdannelse Somatic Experience v. Peter Levine/D.P. Heller. Pedagogutdannelse med Master i "Performing of Arts". Hypnose, Microexpressions.
Jeg har lang erfaring som instrumental- mentaltreningslærer, er opptatt av ernæring, under- og overvekt, neurologi, utviklingsproblematikk, autistiske symptomer. Har i denne sammenhengen, samt med utvikling av topp prestasjoner ( Peak Performance ) jobbet med neurofeedback og endring i team med nevrolog, ortomolekylærlege og psykolog, samt hatt kurs og foredrag i disse emnene. Bla. via Landsforeningen for voldsofre og andre frivillige organisasjoner, har jeg jobbet med mellommenneskelige relasjoner og traumer, teamwork, personlig vekst, viljestyrke og mestringstro. Men også med ledere og mellomledere i andre bransjer. Jobberfaring fra NRK, som profesjonell musiker, Pep ( Personal Efficiency Programme ) international, Humentor as, styreverv og kursvirksomhet innen skole, privat og frivillighet.

Sted:
Østlandet - Oslo, 0374

Nettside:

Telefon:
+47 47287617

Coachingområder:
Ledelse   Organisasjons og strategiutvikling   Team   Personlig utvikling   Samliv/familie   Helse   Idrett   Ungdom-Studenter  

Coachingmetoder:
Personlig   Telefon   Skype   Videokonferanse  

Kundetyper:
Bedrifter Privatpersoner