Anne Grethe Brandtzæg

Coachmedlem


Firma:
Lifegarden

Presentasjon av coach:
Anne Grethe Brandtzæg har fokus på å bidra til prosesser som styrker ressurser og utvikler potensiale slik at inspirasjon, klarhet og mestringstro øker. Anne Grethe har tatt imot klienter i over 15 år.

For virksomheter tilbyr hun individuell og team coaching, samt skreddersydde kurs og foredrag med tema som stress og mindfulness. Hun holder det evidensbaserte 8 ukers-kurset i mindfulnessbasert stressreduksjon (MBSR).

Anne Grethe Brandtzæg er utdannet coach fra Erickson Coaching International, InnerLife terapeut og coach fra ArunA-akademiet, og mindfulness-instruktør fra NTNU i mindfulnessbasert stressreduksjon (MBSR) og mindfulnessbasert kognitiv terapi (MBCT). Hun er handelsøkonom og har masterprogram i samspill og ledelse/organisasjonspsykologi fra BI. Hun gjennomfører nå en videreutdanning i nevroaffektiv relasjonsmodell (NARM) med psykolog Laurence Heller, PhD. Anne Grethe har siden 90-tallet gjennomført treninger relatert til eksistensiell/transpersonlig utvikling, selvledelse, mental trening, mindfulness og personlig utvikling. Hun har mange års erfaring som prosjektleder. Var coach i et forskningsprosjekt om coachende ledelse med dokumentert effekt. Holder kurs i nærvær og empati for pedagoger og skolehelsetjeneste.

Sted:
Østlandet - Sporveisgaten 29, Oslo, Sagveien 28, Oslo og Tangen nærsenter, Nesoddtangen, 0354

Nettside:

Telefon:
99753154

Coachingområder:
Personlig utvikling   Samliv/familie   Helse  

Coachingmetoder:
Personlig   Skype  

Kundetyper:
Bedrifter Privatpersoner