Maria C. Hofman

maria@tankeflyt.no

ACC


Firma:
TANKEflyt

Presentasjon av coach:
Etter flere år som mellomleder i en hektisk IT bransje, har jeg erfart hvor viktig det er med anerkjennende kommunikasjon, og evnen til å balansere mellom fokus og overblikk. Gjennom coaching og engasjerende kursopplevelser inspirerer jeg deg til å nå mål ut fra indre motivasjon, og på en stressforebyggende måte, samt legge til rette for vekst og trivsel på arbeidsplassen.

I tillegg til en ICF-sertifisert coachingutdanning har jeg bygd opp kompetanse i positiv psykologi, vitenskapen om hvordan vi trives og presterer på vårt beste. Jeg har god erfaring med å anvende de 24 grunnleggende og energigivende karakterstyrkene, og har instruktørutdanning i Oppmerksomhetstrening basert på Mindfulness Based Stress Reduction programmet MBSR.

Mine topp styrker er nysgjerrighet på hvordan vi mennesker kan blomstre, og verdsettelse av (små) positive opplevelser som gir pustepauser i en hektisk hverdag.

Jeg brenner for å motivere deg til:

  • å bruke tankene effektivt, og videreutvikle dine indre drivkrefter for å bevege deg fra hvor du er nå til ønsket sted

  • å øke bevissthet, fokus, indre ro, og kvalitet på alt du gjør, slik at du er mer til stede i det du foretar deg og oppnår mer

  • å kjenne og bruke din unike personlige styrkeprofil som kan bidra til en positiv effekt på relasjoner, karriere og personlig vekst

  • å ta nye perspektiver og virkelig tenke utenfor boksen med innovative og kreative verktøy som Points of You som gir selvinnsikt og mulighetstenkning gjennom bilder, ord, musikk, tankevekkende spørsmål og historier.

Jeg møter deg gjerne - personlig eller via Skype - for en kostnadsfri og uforpliktende introduksjonssamtale eller prøvecoaching som du kan bestille online, eller ved å ta kontakt.

3 gratis verktøy som øker engasjement, trivsel og overskudd, samt månedlig nyhetsbrev fra Tankeflyt, kan du bestille her.Sted:
Østlandet - Oslo / Blaker

Nettside:

Telefon:
41272858

Coachingområder:
Karriere   Ledelse   Team   Personlig utvikling   Samliv/familie  

Coachingmetoder:
Personlig   Skype   Videokonferanse  

Kundetyper:
Bedrifter Privatpersoner