Foredragsholdere

Spennende konferanse med Sølje Bergmann som fasilitator og Christoffer Bertilsson, Mayka Brevik, Toril Grave og Siren Fadler som foredragsholdere.

Christoffer Bertilsson – Mr. LinkedIn

Christoffer Bertilsson – Mr. LinkedIn

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke det til å utvikle både karriere og forretningsmuligheter. Under dette seminaret skal vi hjelpe med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din coaching business og LinkedIn satsing til neste nivå, slik at du kan bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle din coachingvirksomhet.
Mayka Brevik

Mayka Brevik

Foredraget handler om posisjonering; hvordan du finner din unike posisjon som coach. Hvordan kommunisere kjerneverdiene i bedriften din, hvorfor tradisjonell markedsføring er på vei ut og hva du skal gjøre isteden. Snakker også om viktigheten av å ha kun én målgruppe, finne historien du skal være kjent for og hvordan kommunisere så du treffer målgruppa i de riktige kanalene.
Toril Nygren Grave

Toril Nygren Grave

Å være en god coach er ikke ensbetydende med at man har en business som går godt. Gjennom å istandsette flere ICF coacher til å bygge bærekraftige businesser vil det bli synlig at ICF-medlemmer representerer dyktighet i profesjonell coaching. Da er det også lettere for innkjøpere av coaching å velge ICF coacher.
Siren Fadler

Siren Fadler

I foredraget vil jeg fortelle om hvordan jeg som coach har blitt enda tydeligere i egen coaching-praksis og markedsføring. Med effektiv kommunikasjon fremmer vi profesjonell coaching på vegne av oss selv og ICF som bransjeorganisasjon.
Sølje Bergman

Sølje Bergman

Sølje er dagens fasilitator og vil lose oss trygt igjennom dagen. Utdannet skuespiller fra N.Y., jobbet med film, teater og radio der og her hjemme. Formidling og kommunikasjon står for meg som det viktigste verktøyet vi mennesker har for å være i konstant bevegelse og utvikling. Etter mange år i media hvor jeg har ytret og skrevet både populære og upopulære tanker og refleks-joner, bestemte jeg meg for å bli coach. Jeg er utdannet ved Erickson og har i dag firmaet InHouseCoach med Linda Juel. Gjennom entusiasme,motivasjon og glede kan vi alle leve det livet vi virkelig ønsker!

Påmelding

Program

Sett av tirsdag 30. april 08.30 - 15.00 Masse spennende og nyttige foredrag for deg som lever av coaching!

Foredragsholdere

Spennende konferanse med Sølje Bergmann som fasilitator og Christoffer Bertilsson, Mayka Brevik, Toril Grave og Siren Fadler som foredragsholdere.