Nyhetsbrev Mars 2019

Les blant annet om vårt store i fellesnordiske medlems-webinar nå i mars, Coachingkonferansen 2019 i april og «Kaffe med Presidentene».

I dette nyhetsbrevet kan du lese om aktiviteter i styret, status for valgprosessen og det siste om Coachingkonferansen 2019 som finner sted 30. april i Oslo. 

 

Du får en oppdatering av utviklingen av «ICF Nordic» og det første konkrete resultatet av dette samarbeidet: et fellesnordisk medlems-webinar i norsk regi 26. mars, med Neuroscience som tema. Arrangementet er gratis for medlemmer. 

 

Du vil også kunne få med deg at «Kaffe med Presidentene» har våknet til live igjen – en møtearena der vi håper å treffe deg!

 

Vi oppfordrer deg igjen til å bli med å påvirke ICF Norge i den retningen DU mener er viktig for faget og for deg som coach. Vi setter pris på tilbakemeldinger med ideer og tanker om hvordan vi stadig kan utvikle oss til å være en best mulig interesseorganisasjon for våre medlemmer. 

 

Husk å melde deg både på webinaret 26. mars og Coachingkonferanse 2019. La oss sammen bidra til at begge arrangementene blir høydepunkter for oss som coacher og for coachingfaget!

 

Håper vi sees både den 26. mars og den 30. april!