Nyhetsbrev August 2019

Les blant annet om den nye sammensetningen i styret, valgkomiteen og etisk komité, i tillegg til noen av resultatene av vårt fellesnordiske samarbeid i ICF Nordic.

I dette nyhetsbrevet ser du hvem som nå sitter i styret, valgkomiteen og etisk komité. Du kan lese om medlemsutviklingen de seneste årene og en ny markedsføringssatsing spesielt rettet mot medlemsvekst – en satsing der du inviteres til å komme med dine markedsføringsideer og forslag.

Du får en oppdatering av vårt samarbeid med våre nordiske kolleger i ICF Nordic og konkrete resultater av dette samarbeidet, samt noen spørsmål vi i styret stiller oss med tanke på Coachingkonferansen 2020.

Du vil ikke minst kunne lese om hva vi ønsker ICF Norge spesielt skal være preget av i den kommende perioden – 2019/20. Noe vi ønsker skal prege vår innstilling og vårt arbeid, både som medlemmer og kolleger innad i ICF Norge og i vårt møte med brukere av coachingtjenester.  

Vi oppfordrer deg igjen til å bli med å påvirke ICF Norge i den retningen DU mener er viktig for faget og for deg som coach. Vi setter pris på tilbakemeldinger med ideer og tanker om hvordan vi stadig kan utvikle oss til å være en best mulig interesseorganisasjon for våre medlemmer. 

Husk å melde deg både på webinaret 27. august. La oss sammen bidra til at arrangementet blir en god faglig start for oss!