Nyhetsbrev - April 2020

Les blant annet om en viktig samfunnsdugnad, der nesten 200 coacher deltar - også fra ICF Norge, om arbeidet mot en felles norsk standard for coaching, endret frist for å fornye medlemskapet, i tillegg til viktig informasjon om årsmøtet vårt i slutten av april.

Kjære ICF medlem, 

 

I dette nyhetsbrevet kan du lese spennende nytt fra Etisk komité, om en viktig samfunnsdugnad vi i ICF Norge er blitt invitert til å delta i, om nytt fra ICF Global og du får en oppdatering om arbeidet mot en felles norsk standard for coaching. Du får også viktig informasjon om årsmøtet vårt, som finner sted 28. april på Zoom, og om endret frist for å fornye medlemskapet i ICF.

 

Vi utgjør sammen ICF – alle medlemmene! Hvordan vi former organisasjonen vår er derfor opp til oss. Bli med på årsmøtet og vær aktivt med å påvirke retningen DU mener ICF Norge skal bevege seg i. En gylden mulighet til det har du bl.a. ved å delta i valget av de nye styre- og komitémedlemmene  – en sentral post på årsmøtet.

 

Gi oss gjerne tilbakemeldinger; ideer og innspill til hvordan vi stadig kan utvikle oss til å være den ressursen vi har sagt at vi vil være for deg som medlem.

 

Årsmøtet finner sted 28. april, kl. 17.00-19.30 på Zoom. Husk å sette av tiden og delta sammen med de andre medlemmene! Sammen er vi sterkest! 

 

For å delta, klikk her.