Kaja Nordengen - Hjernen er stjernen

Kaja Nordengen er en av våre spennende foredragsholdere til ICF Coachingkonferansen 2017. Hun kjent for den bestselgende boken «Hjernen er stjernen», der hun forteller om den fantastiske hjernen vår på forståelig og underholdene måte.

Kaja Nordengen er hjerneforsker (postdoc) og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus og førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Hun fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Hun er også TEDx-speaker og har forøvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest.

Kaja har vært opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte helt siden hun startet på doktorgradsarbeidet som 19-åring. (Kilde: Athenas)

Hva er det som egentlig styrer beslutningene dine – intuisjon eller analyse? Hvordan kan hjernen og hjertet samvirke slik at du oppnår ønskede resultater? Vårt mål er at du etter denne dagen har fått større innsikt i hvordan du kan trene hjernen din til utvikling og varig endring.

Velkommen til ICF Coachingkonferansen 2017!

Påmelding
Program