ICF Global besøker Oslo

14. august kommer José de Sousa fra ICF Global til Oslo. I den anledning vil vi arrangere workshopen “ICF Norge – et aktivt nettverk for profesjonelle coacher”. Hva vil det kreve av ICF Norge å gå fra å være en medlemsorganisasjon til å bli et aktivt nettverk for profesjonelle coacher her i Norge? Og hvordan skape et nettverk som kan bidra til å gjøre coaching til en integrert del av et samfunn i vekst?

José de Sousa (i midten)

Your network is the people who want to help you, and you want to help them, and that's really powerful.

Linkedingrunder Reid Hoffman

José de Sousa er en av ICF Globals regionale kontaktpersoner for EMEA-regionen (Europa-Midt Østen – Africa), coach og tidligere styremedlem i ICF Portugal.

José de Sousa vil guide oss gjennom suksesshistorier og eksempler på hvordan man kan utvikle ICF- avdelinger gjennom medlemsaktivitet og engasjement. Workshopen er en kick- off for neste år hvor fokus vil være å bygge sterke nettverk i ICF Norge. Du vil få et innblikk medlemsfordeler, ICF som en internasjonal coachorganisasjon og mange gode diskusjoner og idemyldring.

Møtet arrangeres i tradisjonsrike lokaler på Cochs pensjonat 14. august, kl. 17.00-20.00, Parkveien 25. Workshopen vil bli holdt på engelsk.

Meld deg på her 

Velkommen!