Webinar, Psykometri som verktøy i coaching

23.03.2021 19:00 - 20:30

Sted: Zoom


Psykometri som verktøy i coaching. I moderne arbeid brukes stadig flere psykometriske tester i utvalg og utviklingsarbeid. Hvordan kan de være en ressurs eller en distraksjon i coaching?

Webinar, Psykometri som verktøy i coaching

I dette webinaret vil vi se på dette fra et overordnet perspektiv, og også gjennom linsen til Lumina Spark, som nå har fått ICF-akkreditering. Vi vil se på hvordan psykometri kan brukes til 3. Å etablere tillit og intimitet med klienten, 8. Skape bevissthet og 9. Designe handlinger, samt brukes til 11. Administrere fremgang og ansvarlighet.  Andre viktige takeaways er: Konsepter og ordforråd av psykometri som er nyttige for coacher.    Hva er noen måter å bruke psykometriske verktøy i coaching på!   Hvordan det kan «få fart på» coachingen.  Tilrettelegge for læring og resultater for både coach og coachee.    Hva er noen feller av psykometri!


Per Nordahl

Per har en mastergrad i ledelse og organisasjonsutvikling fra BI i Oslo, og har jobbet som coach og konsulent siden 2013. Før det jobbet han som bedriftseier og gründer. Han har brukt sine coachingferdigheter på en rekke områder fra innsatte til administrerende direktører både nasjonalt og i utlandet. For tiden introduserer han Lumina læring og Lumina Spark i Norge, et verktøy som kombinerer psykometri og coaching, og har nylig fått CCE-akkreditering med ICF. coachee.  

Meld deg på her!

(Lenke for å logge deg på vil bli sendt deg ca. 2 timer før webinaret starter.)

Core Competencies

1

Resource Development*

0.5