Sommerfest for medlemmer i ICF Norge

22.06.2017 18:00

Du inviteres herved et uhøytidelig hageparty fylt av moro, glede og engasjement. Vi starter kvelden med en «ice-breaker» og deretter blir det sosialt samvær resten av kvelden. Hensikten med arrangementet er å treffes, dele historier og erfaring, inspirere hverandre og bygge nettverk på tvers i ICF Norge.

Sommerfest for medlemmer i ICF Norge


Som medlem i ICF Norge har vi mye å være stolt over; Coachingkonferansen 2017 ble i år arrangert for 10. gang og i tillegg ønsker vi å feire at den nye nettsiden er publisert med egen «Finn en Coach» for Norge. Nettsiden er en viktig milepæl i arbeidet med å synliggjøre vårt kvalitetsstempel som ICF-sertifiserte coacher og vår virksomhet som helhet. Jo flere vi er, desto mer fremstår vi som en sterk organisasjon med mangfold i kompetanse, individuelle ferdigheter og styrker.

Hildegun Flatabø åpner opp sin hage for at vi i ICF Norge skal kunne bli bedre kjent på tvers. Vi satser på godvær, men skulle det bli regnvær har vi mulighet til å trekke inn i huset. Arrangementet er gratis, men alle tar med en liten rett til felles koldtbord og det du ønsker å drikke.

Bindende påmelding innen tirsdag 20 .juni.

Praktisk informasjon:
Torsdag 22. juni 2017 kl 18-22
Sted: Grimelundshaugen 9a, Vinderen, 0374 OSLO
Påmelding via skjemaet under.
Kontaktperson for arrangementet: Siren Fadler, sirenfadler@gmail.com,
tlf 911 99 836

Vi håper du har lyst og anledning til å komme!

 

Med hilsen

Styret i ICF Norge