Medlemsarrangement

14.08.2017 17:00 - 20:00

Sted: Cochs Pensjonat, Parkveien 25, 0350 OSLO


How to build a powerful professional ICF network in Norway?

Medlemsarrangement

14. august kommer José de Sousa fra ICF Global til Oslo. I den anledning vil vi arrangere workshopen “Hvordan skape et aktivt nettverk for profesjonelle ICF-coacher i Norge”.

Hva vil det kreve av ICF Norge å gå fra å være en medlemsorganisasjon til å bli et aktivt nettverk for profesjonelle coacher i Norge? Og hvordan skape et nettverk som kan bidra til å gjøre coaching til en integrert del av et samfunn i vekst?

José de Sousa er en av ICF Globals regionale kontaktpersoner for EMEA-regionen (Europa-Midt Østen – Africa), coach og tidligere styremedlem i ICF Portugal.
José de Sousa vil guide oss gjennom suksesshistorier og eksempler på hvordan man kan utvikle ICF- avdelinger gjennom medlemsaktivitet og engasjement.

Workshopen er en kick- off for neste år hvor fokus vil være å bygge sterke nettverk i ICF Norge. Du vil få et innblikk i ICF som en internasjonal coachorganisasjon og det vil bli gode diskusjoner og idemyldring.

Møtet arrangeres i tradisjonsrike lokaler på Cochs pensjonat 14. august, kl. 17.00-20.00, Parkveien 25. Workshopen vil bli holdt på engelsk.

Etter workshopen håper vi at så mange som mulig har mulighet for å bli med ut på en liten matbit. Da møtes vi kl. 20:30 på Olivia på Aker Brygge. Dette dekkes av hver enkelt. Fint om du gir beskjed innen fredag 11. august dersom du vil være med på Olivia.

Påmelding til workshop innen fredag 11. august.
Vi ser deg der!

Hilsen styret i ICF Norge

Required
Required
Required
Required