Webinar - Fremtiden for Coacher og coachingfaget i en verden i endring

08.10.2020 19:00 - 20:30

Sted: Webinar


Dr Anne Rød har jobbet med kommunikasjon og ledelse i over 30 år og er Europas mest erfarne på systemisk ledelse.

Anne fokuserer sitt arbeid på teamutvikling og fasilitering av prosesser med spesiell ekspertise innenfor endring og utvikling, og nylig tok hun sin doktorgrad i systemiske endringer.
 
Anne har bred internasjonal erfaring, er utdannet i England innenfor kommunikasjon og markedsføring, og har også arbeidet i engelsk næringsliv i flere år. I Norge har hun blant annet vært informasjonsdirektør i Ericsson AS i Norge, høyskolelektor i informasjon og samfunnskontakt ved NMH/ BI og er nå førsteamanuensis i organisasjon og ledelse ved Politihøgskolen. Hun har utgitt flere bøker innen ledelse, endring og teamutvikling, blant annet Endring- systeminspirert ledelse i praksis (www.flux.no). Anne har fire utdannelser innenfor fasilitering og coaching av ledere og team, og er blant Norges første MCC. 
 

Som deltager på webinaret vil du få økt bevissthet og tilgang til en retorikk som kan støtte og styrke din posisjon som coach. 

Som deltaker vil du også få økt din bevissthet rundt læring og refleksjon, verktøy som du kan ta med videre til dine kunder.

Webinar - Fremtiden for Coacher og coachingfaget i en verden i endring

Dr Anne Rød


Meld deg på her!

(Lenke for å logge deg på vil bli sendt deg ca. 2 timer før webinaret starter.)