Coachingkonferansen 2018

08.05.2018 08:30 - 17:00

Sted: Interkulturelt Museum, Tøyenbekken 5, 0188 Oslo


Digitalisering endrer arbeidslivet og spillereglene. Lederne og medarbeiderne møter ny, ukjent, ofte skremmende utfordringer når algoritmer og roboter "spiser" seg stadig mer inn i arbeidsoppgavene deres. Er du forberedt på disse utfordringene? Hva vil endringene bety for krav til læringsevne? Selvledelse? Fleksibilitet? Lederskap og medarbeiderskap? Årets konferanse utforsker det digitale arbeidslivet fra et perspektiv hvor mennesket (fremdeles) står i fokus.

Coaching og ledelse i en digital tid

 

"Coaching og ledelse i en digital tid"


Program 

 
08:30 Registrering og kaffe/te

09:00 Velkommen av ICF Norge og konferansier Paal Leveraas 
Ordet “digitalisering” er på alles lepper. Når denne tsunamien av endring har skyllet over oss, vil ingenting være som før … eller? Paal Leveraas, coach, journalist og ekstrem-digitaler, introduserer dagens hovedtema med noen refleksjoner om digitalisering og hvordan det vil påvirke arbeidslivet og våre grenseflater mot dets aktører.

09:20 Tore Gustavsen, DNB Seksjonsleder HR i DNB 
Coaching av ansatte i en digitalisert finansbransje
Tore Gustavsen er seksjonsleder HR i DNB, Norges kanskje mest offensive finansinstitusjon hva gjelder digitalisering. Hør hans gjennomgang av hvordan DNB coacher ansatte som ønsker å ta et aktivt forhold til egen karriere i et stadig mer omskiftelig arbeidsliv.

10:00 Pause

10:25 Anne Rød- Mennesker i endring - hvordan kan vi som coacher bidra?
Som coacher møter vi mennesker som står i endring. Hvordan kan vi best forstå, støtte og utvikle dem? Hva trenger vi av innsikt, kunnskap og holdninger? Hvilke verktøy kan vi bruke for å styrke vårt eget ståsted og forståelse?

11:45 Lunsj

12:30 Tom Karp – Selvledelse og livsmestring
Har du mistet tråden i det siste? Dypt inne i en god samtale, så plinger det inn en melding på telefonen? Tom Karp har skrevet bok til seg selv. Den handler om selvledelse, og tittelen er ganske enkelt: “Til meg selv”. I dette foredraget ser han på hva selvledelse er, hvorfor han tror det er spesielt viktig i vår tid, og gir tips om personlige strategier for å lede seg selv bedre.

13:45 Pause

14:00 Mette Slinning -Bruk hjernen – før den bruker deg
Ny teknologi og innsikt i hvordan hjernen fungerer kan hjelpe oss å bli mer bevisste på hva som egentlig er mulig å gjøre med dette mest avanserte instrumentet i det kjente universet. Lær om hva som gjør endring vanskelig og hva som stopper oss i hverdagen. Finn ut hvordan du kan bruke hjernen i stedet for at den bruker deg. Med ny kunnskap og innsikt, kan vi få til utvikling og endring på en enklere og mer inspirerende måte.

14:40 Paal Leveraas Oppsummering 

14:55 ICF Norge Avslutning


15.00-17:00 Årsmøte ICF Norge

 

Meld deg på her - du finner praktisk informasjon nederst på siden.

 

 

 

 

Paal Leveraas, Konferansier

Paal er coach og journalist. For det meste i den rekkefølgen. Han har bakgrunn fra IT-pressen, blant annet som ansvarlig redaktør i Computerworld, og også gründer og redaktør i nettavisen digi.no. I dag skriver han mest på sin blogg og ukebrev Tirsdag morgen. Siden han startet sin coach-trening i 2004 har han jobbet mye med en lederutvikling, team-coaching, fasilitering og foredrag. Paal har sertifiseringene CPCC og ORSCC. Han driver sin virksomhet gjennom selskapet Leveraas AS.

  

Tore Gustavsen, Seksjonsleder HR i DNB

Er utdannet gestaltterapeut og underviser på coachingutdanninge på Høyskolen Norsk Gestaltinstitutt i tillegg til å lede seksjon coaching og veiledning i DNB. Han har bred kompetanse innen operativ og strategisk HR. 

I tillegg til gestaltutdannelse har han ettårig utdanning innen organisasjonsutvikling fra NGI, sertifisert rådgiver i Job Transition Management og sertifisert arbeidslivsveileder. Har også vært megler i Konfliktrådet i ca. 10 år og hatt egen praksis som gestaltterapeut i en rekke år. Tore har holdt en rekke presentasjoner i ulike fagmiljø, gjennomført workshops, samt publisert enkelte artikler.

​​​

 

Anne Rød

Anne Rød BA, MA, MCC har jobbet med kommunikasjon og ledelse i over 25 år og er Europas mest erfarne på systeminspirert ledelse. Hun fokuserer sitt arbeid på teamutvikling og fasilitering av prosesser med spesiell ekspertise innenfor endring. Anne Rød har bred erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. 

Anne har også vært høyskolelektor i informasjon og samfunnskontakt på Norges Markedshøyskole (nå BI) og underviser nå ved Politihøyskolen. Hun har utgitt tre bøker og flere artikler innenfor teamutvikling og endring. Anne har fire utdannelser innenfor fasilitering og coaching av ledere og team. I tillegg har hun vært senior instruktør for CTI og CRR Global på verdensbasis.

​​​
 

Tom Karp

Bakgrunn fra toppidrett, spesialavdelinger i Forsvaret, direktør i oljebransjen, partner i konsulentselskaper (strategi, lederutvikling), akademiker.

Tom er utdannet sivilingeniør og bedriftsøkonom, har mastergrad i ledelse og doktorgrad i endringsledelse. Tom er professor i ledelse ved Høyskolen Kristiania, professor II ved Nord universitet og Høgskolen i Innlandet.

  

Mette Slinning

Mette har lang og solid erfaring fra executive coaching, leder- og ledergruppeutvikling, performance- og strategiprosesser. Hun holder foredrag og leder kurs og seminarer både for næringslivet, privatmarkedet og for ungdommer.

Mette er siviløkonom fra NHH, har studert psykologi og er internasjonalt sertifisert CPCC Coach, sertifisert Business Coach, sertifisert Train the Trainer med Marilyn Atkinson PhD, Master NLP Practitioner, tatt Train the Trainer med Jack Canfield og ikke minst løpende studie/kurs hos Dr. Joe Dispenza innen Nevrovitenskap, meditasjon og endring. I tillegg har hun jobbet 14 år i finansverden og 7 år i Mercuri Urval som Produktdirektør.

 

 

Meld deg på her


 

 Praktisk informasjon

  • ICF-medlem: kr. 1.300 / Early Bird 950

  • Ikke-medlem: kr. 2.100 / Early Bird 1.850

  • Faktura ved påmelding.

  • Early Bird innen 1. april 2108.

  • Studenter – som ICF-medlem

  • Konferansen gir CCE-poeng fra ICF

 

       Har du spørsmål, kontakt oss her.